O nama

Krojačka radionica MASTON BI osnovana je 2002. godine. Prvi proizvodi naše radionice bili su neseseri i razne ambalažne kesice, uglavnom namenjenje za pakovanje kozmetike ali i drugih artikala. Neseseri i ambalažne kesice su izrađeni po sopstvenom dizajnu što naše nesesere i ambalažne kesice čini prepoznatljivim. Ubrzo, radionica je proširila delatnost na proizvodnju ženskih košulja, tunika, bluza, haljina što danas predstavlja primarnu delatnost radionice. Ženske košulje su specifičnih modela i dezena i na našem tržištu su jedinstvene. Cilj nam je da ženske košulje koje proizvodimo budu zastupljenje na celom nažem tržištu, a i šire…

Čime se bavimo?

Radionica MASTON BI bavi se proizvodnjom nesesera i ženskih košulja, tunika, haljina… Svi proizvodi, neseseri i ženske košulje, izrađeni su po sopstvenom dizajnu od kvalitetnih materijala. Proizvodnja nesesera je bila prva proizvodna aktivnost naše radionice. Ubrzo je zahtevom tržišta došlo do potrebe da bude pokrenuta proizvodnja kesica za pakovanje kozmetičkih proizvoda. Razvojem proizvodnih kapaciteta pokrenuta je i proizvodnja ženskih košulja, a za njima i proizvodnja ženskih tunika. Ženske košulje i tunike je moguće naručiti u svim veličinama (36-54).

Košulje

Ženske košulje i tunike koje proizvodimo su izrađene od kvalitetnih materijala (pamuk, likra, saten). Ženske košulje MASTON BI odlikuje veliki broj dezena i modela. Klasični modeli, kao i specifičan dizajn je ono što odlikuje naše košulje. Pogodnost za Vas kao kupca je što sve naše ženske košulje i tunike izrađujemo u velikom rasponu veličina (od 36 do 54) što znači da proizvodimo i modele za puniji stas. Postoji mogućnost da ženske košulje i tunike šijemo po modelu koji zahteva kupac.

Kontakt telefon

+381 64 22 460 22

Lokacija